De ce noi?

Producem ambalaje de calitate si livram pentru clienti din toata Romania.

Viteza mare de productie

Cu aparatura de ultima generatie.

Stim ca lucrurile trebuie facute rapid, dar noi ne asiguram ca sunt facute si bine. De aceea investim in cele mai noi tehnologii cand vine vorba de echipamentele de taiere, formare si imprimare a ambalajelor.

In momentul de fata linia noastra de productie are o viteza medie de productie de peste 5000 de ambalaje/ora, inclusiv imprimare.

Grija pentru calitate

Cu spatii de depozitare speciale.

Spatiile noastre de depozitare a ambalajelor si meteriei prime sunt tot timpul verificate si respecta cu strictete conditiile de stocare, astfel incat ambalajele sa respecte standardele impuse de client.

O echipa
profesionista

Ambitiosi si plini de energie,

cu o echipa tanara si bine pregatita.

Pentru ca intregul proces de productie sa decurga corect si fara intrerupere, ne-am devotat crearii unei echipe tinere, de oameni cu experienta in domeniu, dar si dornici sa fie in pas cu ultimele trenduri in materie de ambalaje. Ne mandrim cu cei 50 de angajati repartizati pe 4 departamente, a caror scop de a oferi servicii si produse de cea mai buna calitate.

Putem creste impreuna,

Daca doresti sa fim parteneri.

Tot timpul suntem dornici sa construim parteneriate puternice. De aceea avem pusa la dispozitie o forma de colaborare cu distribuitori, care ne ajuta de fiecare data sa fim mai aproape de clientii nostri.

Fii distribuitor!

Putem fi parteneri! Procesul cuprinde doar 3 etape.

Castigi bani

Iti faci programul

Iti faci echipa

Cum trebuie sa procedezi?

NU ESTE DELOC COMPLICAT! PROCESUL CUPRINDE ACESTE 3 ETAPE:

01.
Iei legatura
cu noi
02.
Discutam despre
colaborare
03.
Incepem sa
vindem

Cere o oferta!